Заев од првиот Скопски економски форум: Потребен ни е Балкан кој живее во сегашноста и гради просперитетна иднина

Северна Македонија ги негува европските вредности, демонстрира европски манири, политичка волја и гради добрососедски односи неопходни за економски просперитет и

Прочитај повеќе