Виз Ер Скопски Маратон ги додели наградите за тим билдинг трката и штафетниот маратон – ЕУ за спорт

Вчера вечер во Брик бар се одржа доделувањето на наградите за тим билдинг трката, која беше дел од трката на

Прочитај повеќе

Срушени македонските рекорди во маратон, неколку запросувања и многу насмеани лица – 17тиот Виз Ер Скопски маратон ги исполни скопските улици

Во раните утрински часови, над 6000 тркачи навестија прекрасен ден и ги исполнија скопските улици со позитивен дух, спортска енергија

Прочитај повеќе

Недела ден за 17тиот Виз Ер Скопски маратон, дел од улиците во Скопје ќе бидат затворени

Во недела, на 3ти октомври, традиционално по 17ти пат ќе се одржи најпознатиот спортски настан, Виз Ер Скопски маратон. Стартот

Прочитај повеќе

Уште 20 дена до 17тиот Виз Ер Скопски Маратон 2021

Скопје, 14.09.2021 – Полека, но сигурно се наближуваме до најспортскиот викенд оваа година. Уште 20 дена не делат од традиционалниот

Прочитај повеќе