Директорските места пополнети, најмногу слободни работни места има во услужните дејности

Сакате ли да се вработите? Во тоа сигурно ќе ви помогне најновото соопштение на Државниот завод за статистика, за бројот

Прочитај повеќе

Најмногу слободни работни места има во преработувачката индустрија

Бобан Илијевски Според податоците на Државниот завод за статистика, во првото тромесечје од 2021 година, вкупно има 7,878 слободни работни

Прочитај повеќе

Најбарано занимање во Македонија е продавач, погледнете ги и останатите

На веб страната на Агенцијата за вработување има издвоено 25 занимања со најмногу кои се најмногу барани. Истите се од

Прочитај повеќе