„Адрија Ервејс“ привремено ги откажа летовите од и до Скопје

Словенечката авио компанија „Адрија Ервејс“ ги откажа сите летови од и до Скопје. Компанијата објави дека привремено ги прекина сите

Прочитај повеќе

Најавена нова инвестиција во земјава вредна 25 милиони евра

Словенечката компанија Таб мак ќе инвестира 25 милиони евра отворајќи 90 нови работни места во Пробиштип и околината. Новата инвестиција

Прочитај повеќе