501 смртни случаи, 10.748 други повреди пријавени после вакцинација против КОВИД-19, податоци од ЦДЦ

Овие бројки се извадени од најновите достапни податоци заклучно со 29 јануари 2021 од веб-страницата на Системот за известување за

Прочитај повеќе