Илјадници здравствени работници добиле откази, и тоа преку СМС порака

Пандемијата со коронавирусот пред една година жестоко ја погоди Шпанија и тогаш биле ангажирани дополнителни медицински работници.  Повеќе илјадници од

Прочитај повеќе