Здравствените работници ќе протестираат против насилството

Протестот е објавен на фејсбук страната на  Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ и е предвиден за 18 септември, а

Прочитај повеќе

КСС со протест во Куманово

Зголемување на платите согласно зголемувањето на минималната плата, стоп за трансфер од јавен во приватен сектор, К-15 за јавниот сектор,

Прочитај повеќе