archiveсобрание

Правда

Донесен Законот за младински додаток и поддршка

Собранието вечерва го донесе Законот за младински додаток по скратена постапка, кој предвидува на млади до 23 години по завршување...
ПравдаСветот на работникот

Специјализантите со кофинансирање од протест побараа исти права и примања како нивните колеги

И ние сме лекари им порачаа на здравствените власти  околу 130 кофинансирани специјализанти кои денеска преку протест го искажаа нивниот...
ЕкономијаМакедонија

Ангеловска го претстави Предлог буџетот пред бизнис заедницата, невладиниот сектор, синдикатот и експертската јавност

Во фокус на Предлог буџетот за 2020 година ќе бидат инвестициите во човечки капитал, односно во подобар здравствен, образовен и...
1 2
Page 1 of 2