archiveсобрание

ЕкономијаМакедонија

Од декември минималната плата ќе биде 14,500 денари

По долга дебата власта и опозицијата го изгласаа законот за минимална плата. Минималната плата сега ќе изнесува 14.500 денари. Опозицијата...
ЕкономијаМакедонија

Ангеловска го претстави Предлог буџетот пред бизнис заедницата, невладиниот сектор, синдикатот и експертската јавност

Во фокус на Предлог буџетот за 2020 година ќе бидат инвестициите во човечки капитал, односно во подобар здравствен, образовен и...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Независниот полициски синдикат пак ќе протестира за повисоки плати и нови униформи

Независниот полициски синдикат за 8 дена повторно ќе излезе на протест на улиците во главниот град Скопје. Овој пат демонстрантите...
МакедонијаСиндикат

(Видео) Собрание на ССКО: Едногласно реизбран досегашниот Претседател, Зоран Антовски

На денешното 3-то Собрание на Синдикатот на станбено - деловни, комуналните, водостопански, локалносамоуправни, хотелиерство, угостителство и радиодифузни организации на РМ...
1 2 3
Page 2 of 3