- Advertisement -

archiveсоветници

ЕкономијаМакедонија

Побарана транспаретност во донесувањето на буџетот на Општина Дебар

Советниците на општина Дебар на вчерашната седница на која присуствуваа и претставници на граѓанските здруженија побааа поголема транспарентност во донесувањето...