ССКЦ до Филипче: Специјализантите сеуште чекаат на вашите ветувања

Соопштението на Самостојниот синдикат на клинички центар Ви го пренесуваме интегрално: Г-дине Министер, одамна истече времето за изградба на двете

Прочитај повеќе