Поранешните вработени на „Охис“ денеска повторно протестираа

Поранешните вработени во „Охис“ денеска повторно излегоа на протест пред Владата блокирајќи дел од булеварот „Илинден, поради незадоволството од неисплатените

Прочитај повеќе

Половина од државните фирми и јавни претпријатија се со загуби

Од вкупно 29 Јавни претпријатија и акционерски друштва во целосна државна сопственост, 13 прикажале загуби пред оданочување во 2018 година.

Прочитај повеќе