Царовска на редовен координативен состанок со директорите на училиштата: Заеднички приоритет ни е да ги сочуваме училиштата безбедени

Состојбата со Ковид 19 во училиштата е стабилна, се следи на дневно ниво и според проценките на Главниот координативен кризен

Прочитај повеќе

КСС одржа средба со заменик министерката за информатичко општество и администрација

Невенка Стаменковска Стојковски, заменик министерката за информатичко општестсво и администрација во техничката Влада на РМ, одржа состанок со претставници на

Прочитај повеќе

Претставниците на Владата изразиле волја за прифаќање на барањата на такси превозниците

Претставниците на Владата се согласиле со неколку од барањата на Синдикатот на такси превозници на град Скопје, рече потпретседателот на

Прочитај повеќе