Р. Македонија – силен поддржувач на отворена трговија, глобален економски раст и владеење на правото на трговија со стоки и услуги

Делегација предводена од министерот за економија Крешник Бектеши во која има претставници од десет институции денеска е во Женева на

Прочитај повеќе

СОНК: Доколку не бидат прифатени нашите барања, многу веројатно е дека новата учебна година нема да започне

Помина повеќе од еден месец, од последниот протест на Конфедерацијата на слободни синдикати, каде што гранков синдикат е и Самостојниот

Прочитај повеќе