Вработените во Зегин бојадисуваа велигденски јајца со децата од СОС Детско село

Соопштение од ЗЕГИН: По повод големиот христијански празник- Велигден, дел од тимот на компанијата Зегин денеска имаше прилика празнично да

Прочитај повеќе

Вработените од Шпаркасе Банка преку еко-акција донираат за СОС Детско село

Со големо задоволство, најавуваме eден посебен и важен CSR проект на „СОС Детско село“ и Шпаркасе Банка, овозможено и поддржано

Прочитај повеќе

Горска вода склучи соработка со Здружението „Платформа за Зелен Развој“

Горска Вода како општествено одговорна компанија, години наназад е вклучена во низа хуманитарни активности. Овој пат, ја даде својата поддршка и

Прочитај повеќе

СОС Детско село го одржа настанот „Едно семејство“

СОС Детско село, по повод Меѓународниот ден на човековата солидарност го одржа традицоналниот настан „Едно семејство“. Настанот преставува годишна церемонија

Прочитај повеќе

СОС Детско село организира настан „Едно семејство“ по поводо Меѓународниот ден на човечката солидарност

Почитувани,   По повод Меѓународниот ден на човечката солидарност, на 18.12.2020 година (петок) со почеток од 13.30 до 15.30 часот СОС Детско село организира

Прочитај повеќе