Беговиќ: Концептот на јавно – приватно партнерство во клинички центар го сметаме за штетен

Пред изборите за Претседател, биле актуелни во медиумите и јасно го изразиле нивниот став за тоа дека не се согласуваат

Прочитај повеќе

КСС со протест во Куманово

Зголемување на платите согласно зголемувањето на минималната плата, стоп за трансфер од јавен во приватен сектор, К-15 за јавниот сектор,

Прочитај повеќе