За една година во Македонија: 10.000 нови лица станале социјални случаи

Нови 10.000 семејства станаa корисници на социјална помош за една година. Корона кризата удри по најсирмашните. Статистика објави дека лани

Прочитај повеќе

Пандемијата го зголемен бројот на социјални случаи во Струга

Бројот на социјални случаи во Струга и струшко годинава е зголемен во однос на претходните, информира директорот на Меѓуопштинскиот центар

Прочитај повеќе