Бочварски: Распределни се 70 социјални станови во Гостивар

Владата во континуитет се грижи за најранливите категории граѓани и тоа се покажа со изградба на преку 850 станови за

Прочитај повеќе

Бочварски: Годинава започнуваме со изградба на преку 200 социјални станови

За оваа година во соработка со АД за стопанисување со станбен и деловен простор  планираме изградба на 5 нови згради

Прочитај повеќе