archiveСојуз

МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

ССМ: Работодавачите да го заштитат здравјето на работниците во услови на топлотен бран

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) ги повикува сите работодавачи, во услови кога се најавува дека во наредните денови, целата...
ЕкономијаМакедонија

Арсовска: Креиравме економски политики за земјите од Г20 кои се глобално применливи

Претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија, Данела Арсовска, како меѓународен експерт дел e од интернационалната советодавна група за...
1 2 3 13
Page 1 of 13