Престанок на работниот однос со Спогодба – Лекција по трудово право

РУБРИКА ЗА ТРУДОВО И СОЦИЈАЛНО ПРАВО тема:Престанок на работен однос со Спогодба Спогодбениот престанок на работниот однос се остварува само

Прочитај повеќе

Во Холивуд е договорен пандемиски протокол за да се стартува филмската машинерија

Холивудските синдикати постигнале спогодба за пртоколите за пандемијата со главните студија кои ќе овозможат повторно започнување со производството на филмови

Прочитај повеќе

Потпишана спогодба меѓу раководството на штипска „Баргала“ и вработените

Во штипската фабрика за производство на чевли „Баргала“ доцна попладнево потпишана е спогодба меѓу раководството, вработените, претставниците на синдикатот, информира

Прочитај повеќе