Ѓорче Петров: Нов систем за греење во OОУ „Тихомир Милошевски“

Спортската сала во ОOУ “Тихомир Милошевски” во општина Ѓорче Петров добива нов систем за загревање, преку имплементацијата на мерките од

Прочитај повеќе