Лукаревска: Преку спортските ваучери сакаме подобрување на условите за секој спортист

Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска и директорот на Агенцијата за млади и спорт, Наумче Мојсовски ги повикаа

Прочитај повеќе