Општина Карпош: Засилена изградба на спортско – адреналнискиот парк

Интензивно се работи на Спортско – адреналинскиот парк долж Кејот на реката Вардар, околу Алпинистичката карпа. Во овие моменти, се

Прочитај повеќе