- Advertisement -

archiveсптом

МакедонијаСиндикат

СПТОМ: Целосна поддршка за штрајкот на СОНК

Синдикатот на поштенските и телекомуникациските оператори на Македонија (СПТОМ) изразува целосна поддршка за оддржувањето на предупредувачкиот штрајк на СОНК кој...