archiveСрбија

СветСиндикат

Србија: Синдикатот „Независност“ го прекинува штрајкот во Републичкиот геодетски завод

Синдикатот „Независност“ најави дека неговите членови во понеделник ќе престанат со штрајкот во Републичкиот геодетски завод, откако, како што наведуваат,...
СветСиндикат

Србија: Здружените синдикати ги повикуваат членовите да не потпаѓаат под политички притисоци

Здружените синдикати на Србија "Единство" денес ги повикаа сите вработени да се спротивстават на агресивните притисоци од оние работодавачи кои...
1 10 11 12 13
Page 12 of 13