- Advertisement -

archiveсредини

ЕкономијаМакедонија

Жените од руралните средини сакаат да бидат бизнисменки

Жените од руралните средини сакаат да бидат бизнисменки. За започнување сопствен бизнис, каде државата  им дава неповратни 3.000 евра,  се...