Илиничиќ: Во планот за работење на Железници предвидено е зголемување на платите

Генералниот директор на Железници на Република Српска, Зоран Илинчиќ порачал дека управата на ова претпријатие во својот план на работење

Прочитај повеќе

Република Српска: Штрајкот во Железница не е на добар пат

Министерот за сообраќај и врски на Република Српска, Неџо Трниниќ смета дека предупредувачкиот штрајк кој беше организиран при крајот на

Прочитај повеќе