- Advertisement -

archiveССЕЕРИ

МакедонијаСиндикат

Поддршка за штрајкот на СОНК од ССЕРИ

Самостојнот синдикат на работниците од енергетика, рударство и индустрија на Република Македонија (ССЕРИ) ги поддржува просветните работници во користење на...