(ВИДЕО) „Плата во плик“ – пракса која ќе земе поголем замав ако на политички начин се зголемува минималната плата

Подготвил: Бобан Илијевски Го поддржуваат зголемувањето на минималната плата, но истото да биде проследено од зголемувањето на продуктивноста и економската

Прочитај повеќе

Азески со реакција на реакцијата на ССКМ:Ако е така како што тие тврдат, тогаш ќе бидам најсреќниот човек да имам конкуренти со такви карактеристики

Со огромна почит према Сојузот на стопански комори на Македонија, изјавувам дека во емисијата „Стадион“ на националното радио Канал 77,

Прочитај повеќе