ССКЦ го честита успешно реализираниот штрајк на СОНК

Синдикатот на Клинички центар им го честита остварениот успех на наставниците, воспитувачите и негователите во покачувањето на нивната основна нето

Прочитај повеќе

ССКЦ до Владата: Зголемете ги платите во здравството како што ветивте и ќе го добиете нашиот глас

Самостојниот синдикат на клинички центар – ССКЦ ги потсетува Премиерот Заев и Министерот за здравство Филипче за ветувањето за зголемување

Прочитај повеќе

ССКЦ до Филипче: Специјализантите сеуште чекаат на вашите ветувања

Соопштението на Самостојниот синдикат на клинички центар Ви го пренесуваме интегрално: Г-дине Министер, одамна истече времето за изградба на двете

Прочитај повеќе