Минималната плата од 18.000 денари има за цел подигање на работничките права, велат од Владата

Aнгажманите на Владата се минималната плата да биде 18.000 денари што има за цел подигање, проширување на работничките права, истакна

Прочитај повеќе

ССК- Бесими: Потребно е да се обрне поголемо внимание на недостигот на човечки капитал

Фејсбук статус на Сојузот на стопански комори на Македонија:  Потпретседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија, г.Драган Митковски, како

Прочитај повеќе