archiveстаж

МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Дали на новинарите и медиумските работници им следува бенефициран стаж?

Новинарите и медиумските работници во ек на пандемијата на коронавирусот се меѓу првите кои се вклучени во борбата против пандемијата....
ПравдаСветот на работникот

Работниците кои ќе останат без работа поради кризата ќе добиваат надомест од државата согласно нивниот стаж

Сите граѓани кои ќе останат без работа поради кризата предизвикана од ширењето на коронавирусот, од државата ќе добиваат надомест во...