- Advertisement -

archiveстамбени

ЕкономијаМакедонија

Мета: Граѓаните навалија на потрошувачки, станбени и автомобилски кредити

Анализирано според намената на кредитите одобрени на физичките лица, потрошувачките и станбените кредити, како најзастапени категории, забележаа месечен пораст од...