- Advertisement -

archiveстапка на невработеност

МакедонијаСиндикат

СВЕТСКА БАНКА: 500 000 СЕ ИССЕЛИЛЕ ОД МАКЕДОНИЈА

Од Македонија се иселени половина милион граѓани или една четвртина од населението. Од нив две третини се работоспособни, а една...