- Advertisement -

archiveстарење на населенитео

Светот на работникот

Роботи ги заменија некои работни места во Јапонија

Стареењето на населението, недостаток на работна сила во целиот свет, ги принуди компаниите да гo променат начинот на работење. Роботите...