- Advertisement -

archiveстарост

ЕкономијаМакедонија

Иднината е во приватните пензиски фондови

Економската сигурност во староста е составен дел на индивидуалната благосостојба. Токму затоа, главните двигатели на пензиските системи на светско ниво...