archiveстатистика

ЕкономијаМакедонија

Минималната плата ги тера работниците да ја напуштат работата

Благ пад на бројот на работниците во индустриските дејности регистрира Државниот завод за статистика во текот на март, што, според...
1 8 9 10
Page 10 of 10