archiveстатистика

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

ДЗС: Најголем број на слободни работни места има во услужните дејности и продажбата

Според податоците на Државниот завод за статистика, во првото тримесечје од 2020 година, стапката на слободни работни места изнесува 1.81...
1 2 3 4 10
Page 2 of 10