archiveстатистика

ЕкономијаМакедонија

ДЗС: За само еден месец платите во Македонија се намалени за 800 денари

Драматичен пад на просечната плата во Република Македонија. За само еден месец просечната плата е намалена за 784 денари. Просечната...
1 2 3 4 5 10
Page 3 of 10