archiveстатистика

ЕкономијаМакедонија

Најмногу слободни работни места има во Југозападниот регион

Според податоците на Државниот завод за статистика, во второто тримесечје од 2019 година, стапката на слободни работни места изнесува 1.44...
ЕкономијаМакедонија

Индикаторот на доверба во преработувачката индустрија во јули 2019 година е намален за 0.1 процентен

Според оценката на раководителите на деловните субјекти, индикаторот на доверба во преработувачката индустрија во јули 2019 година е намален за...
1 6 7 8 9 10
Page 8 of 10