archiveстатистика

ЕкономијаМакедонија

Во јуни пад на индустриското производство за 2,7 посто

Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на индустриското производство во јуни 2019 година, во однос на јуни 2018...
1 7 8 9 10
Page 9 of 10