- Advertisement -

archiveстечајци

МакедонијаПравдаСветот на работникот

Левица: Како работничка партија ќе донесме Закон за материјално обезбедување на стечајците

Политичката партија Левица, како единствена политичка партија која што е раководена од деца на стечајци и лица кои што и самите се...