- Advertisement -

archiveстимулирање

МакедонијаСиндикат

Како да се стимулира растот на работната сила во ИКТ?

Партнерство за подобра бизнис регулатива одржа Форум за стимулирање на растот на работната сила во ИКТ индустријата. Целта на настанот...