archiveстопански

ЕкономијаМакедонија

ССК: Договор за трилатерална македонско- бугарска- швајцарска соработка

Со меморандум за соработка Македонско-швајцарскиот бизнис-клуб при Сојузот на стопански комори на Македонија ја зацврсти соработката со Бугарско швајцарската трговска...
ЕкономијаМакедонија

КСМ: Во соработка со УЈП се следат состојбите за ДБ, ако има потреба ќе се пролонгираат роковите

Комората на сметководители на Македонија која континуирано се залага за подобрување на состојбата на сметководителите во земјава неделава испрати допис...
ЕкономијаМакедонија

Презентација на три фактори кои треба да придонесат за развој на индустриските компании во земјава

Забрзан технолошки напредок со изградба на индустриски зони и осовременување на постоечките, енергетски ефикасни технологии и инвестиции во обновливи извори...
1 2 3 5
Page 1 of 5