archiveстопнаство

ЕкономијаМакедонија

Ќе има ли зголемување на минималните плати покрај најавата за субвенционирање на платите

Во јавноста деновиве повторно се актуелизира прашањето за зголемување на минималната плата, откако министерот за економија Крешник Бектеши изјави дека...