- Advertisement -

archiveстопнска

ЕкономијаМакедонија

Компаниите со предлози за подобрување на стручниот кадар…

Недостигот од стручен кадар поради неусогласеност на вештините и компетенциите на понудата со побарувачката на работна сила, миграциската  политика и...