Азески: За кого се мекиците од „Стража“ – и по 50 години проблемот инфраструктурно не е решен

Бизнисот мора да бара чаре кога државата не ги решава инфраструктурните проблеми. Природно е тој да се сврти кон Албанија

Прочитај повеќе