Првата странска инвестиција во охридско, „ОДВ Електрик“ се затвора поради заболен од корона

Коронавирусот ја затвори првата странска инвестиција во охридско-струшкиот регион, „ОДВ Електрик“ со повеќе од 450 вработени, пишува АлфаТВ. Од Центарот за

Прочитај повеќе