(ВИДЕО) Македонија е на дното по странски инвестиции во регионот

Денеска во емисијата „Утро со Златев“ на Радио Лидер гостуваше Гордана Димитриеска Кочоска со која се зборуваше на повеќе теми,

Прочитај повеќе