Deloitte: Напредокот ќе зависи од тоа колку се јасни и одржливи стратегиите за вработените

Подготвил: Бобан Илијевски Предизвиците кои ги донела пандемијата довеле до фундаментален пресврт во работењето, а се почести се и тензиите

Прочитај повеќе